Betaalmethoden

Betaalmethoden

Met iDEAL word je via een beveiligde verbinding met de vertrouwde betaalomgeving van je eigen bank gekoppeld. iDEAL is de meestgebruikte online betaalmethode in Nederland. Voor deze betaalmethode berekenen we geen extra kosten.

Als je voor overboeking kiest dan krijg je na bestelling een orderbevestiging.  Je kunt het bedrag dan via je eigen bankomgeving overboeken. Deze sturen wij direct op, nadat de betaling binnen is. Voor overboekingen berekenen we geen extra kosten.

Betalingen met een creditcard ben je over het algemeen ook direct bij aankoop verzekerd tegen diefstal, verlies en beschadiging. Bekijk hiervoor de voorwaarden van je eigen Mastercard. Voor betalingen berekenen we geen extra kosten.

Betalingen met een creditcard ben je over het algemeen ook direct bij aankoop verzekerd tegen diefstal, verlies en beschadiging. Bekijk hiervoor de voorwaarden van je eigen VISA. Voor betalingen berekenen we geen extra kosten.

Met Klarna is het mogelijk om er zelf voor te kiezen wanneer u betaald. Het is mogelijk om direct af te rekenen zoals u gewend bent bij bijvoorbeeld IDeal, maar achteraf betalen is ook een optie. Zo heeft u de tijd om het product in ontvangst te nemen en pas te betalen wanneer u tevreden bent met de aankoop.

Dit wereldwijd gebruikte medium zorgt ervoor dat u heel gemakkelijk, snel en veilig kunt betalen. Uw bankrekeningnummer wordt gekoppeld met uw PayPal account. PayPal beschermt uw persoonlijke gegevens met geavanceerde beveiligingssystemen.

Bancontact is de Belgische marktleider in elektronische betalingen. Omdat Bancontact meer doet dan alleen online betalingen, maar bijvoorbeeld ook pintransacties in winkels, is het een vertrouwde naam in België als het om betalen gaat.